Search
Close this search box.

René Froger denkt nog elke dag aan ouders

René Froger denkt nog elke dag aan zijn overleden ouders. “Er is nog geen uur voorbij gegaan dat ik niet aan mijn ouders dacht”, zegt hij.

René Froger denkt nog elke dag aan zijn ouders. De 49-jarige zanger verloor vorig jaar zowel zijn vader als zijn moeder. “Er is nog geen uur voorbij gegaan dat ik niet aan mijn ouders dacht”, zegt hij maandag in RTL Boulevard.

De treurnis om het gemis van zijn ouders heeft inmiddels grotendeels plaats gemaakt voor trots. “Ik kan ook heel blij zijn dat ik ze 49 jaar om me heen heb gehad”, legt hij maandag uit. Vorige week werd bekend dat de Amsterdamse zanger een standbeeld voor zijn vader en moeder laat maken. Het beeld komt te staan in de Jordaan.

Vrijdag ziet Froger Abraham. Ter ere van zijn vijftigste verjaardag vindt dinsdag in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam een concert plaats, waar familie en vrienden een ode brengen aan de zanger. Gordon moet het evenement laten schieten. De woordvoerder van de zanger laat aan Shownieuws weten dat hij nog te veel verdriet aan de dood van zijn moeder ondervindt en enkele optredens heeft afgezegd.

[Novum]