Search
Close this search box.

Taylor Swift bedankt fans na recordverkoop

Taylor Swift maakt een diepe buiging voor haar fans. Haar nieuwe album werd in de Verenigde Staten in een week meer dan een miljoen keer verkocht.

Taylor Swift maakt een diepe buiging voor haar fans. Speak Now, het nieuwe album van de 20-jarige zangeres, is in de Verenigde Staten in een week tijd meer dan een miljoen keer over de toonbank gegaan. “Ik kan het niet geloven.”

“Jullie hebben mijn wereld een stukje beter gemaakt”, reageert Swift via Twitter. “Bedankt.” Speak Now, dat vorige week uitkwam, is het bestverkopende album in de eerste week sinds The Massacre van 50 Cent in 2005. Die plaat werd ruim 1,1 miljoen keer verkocht.

Op het derde schijfje van de 20-jarige zangeres staan wederom diverse persoonlijke nummers. Zo zou Dear John verwijzen naar John Mayer. Swift staat bekend om haar persoonlijke teksten. Eerder zong ze over Kanye West, na een incident bij de MTV Video Music Awards. Swift kreeg daar vorig jaar een prijs uitgereikt maar moest de rapper dulden die op dat moment het podium besteeg en haar bedankwoord afbrak.

[Novum]