Zoek
Sluit dit zoekvak.

Veilingwebsite maakt zich op voor Lanvin

De ontwerpen van het Parijse modehuis Lanvin zorgen dinsdag waarschijnlijk weer voor een stormloop op internet. Het Zweedse H&M heeft modehuis Lanvin gestrikt.

De ontwerpen van het Parijse modehuis Lanvin zorgen dinsdag waarschijnlijk weer voor een stormloop op internet. De Zweedse modeketen H&M heeft Lanvin gestrikt voor een aantal exclusieve ontwerpen, die vanaf dinsdagochtend in de winkels hangen. Eerder zorgden samenwerkingen tussen H&M en beroemde ontwerpers al voor een stormloop op Marktplaats.

De veilingwebsite maakt zich dinsdag weer op voor een drukke dag. De site ziet standaard een piek als een bekende ontwerper in zee is gegaan met H&M. Mensen die in de winkels misgrijpen, zoeken hun heil op internet. Fanatiekelingen die wel items bemachtigden bieden hun koopwaar daarom vaak aan op het web.

Ook bij de vorige samenwerkingen tussen de winkelketen en beroemde ontwerpers liep het een paar uur na de aftrap storm op de biedwebsite. Zo belandden maar liefst 1276 stukken van Victor & Rolf, 4740 paar schoenen van Jimmy Choo en 4958 ontwerpen van Roberto Cavalli op de website.

[Novum]