Search
Close this search box.

Waaghalzen Jackass vullen bioscoopzalen

De waaghalzen van Jackass hebben afgelopen weekeinde goede zaken gedaan in de Nederlandse bioscopen. Jackass 3D wist de meeste bioscoopbezoekers te trekken.

De waaghalzen van Jackass hebben afgelopen weekeinde goede zaken gedaan in de Nederlandse bioscopen. Johnny Knoxville en zijn onverschrokken vrienden wisten met hun Jackass 3D de meeste bioscoopbezoekers te trekken en komen binnen op de eerste plaats in de lijst van best bezochte films.

Jackass 3D is de derde film in de Jackass-reeks nadat de gelijknamige tv-show in 2002 van de buis verdween. In datzelfde jaar verscheen Jackass: The Movie, gevolgd door Jackass Number Two uit 2006. Jackass 3D beleefde met tachtigduizend bezoekers in het eerste weekeinde de beste opening van alle films in de reeks tot nu toe.

De nummer een van vorige week, de 3D-animatiefilm Despicable Me (Verschrikkelijke Ikke), zakt naar plaats twee. De kinderfilm Foeksia de Miniheks blijft staan op de derde positie.

De top vijf bestaat verder uit Haar Naam Was Sarah en The Social Network. De verfilming van de bestseller van Tatiana de Rosnay en het drama over netwerksite Facebook komen binnen op respectievelijk nummer vier en vijf.

In de Verenigde Staten, waar afgelopen weekeinde Halloween werd gevierd, werden twee horrorfilms het best bezocht. De eerste plek is voor binnenkomer Saw 3D, het zevende en laatste deel uit de angstaanjagende filmreeks, en plek twee is voor Paranormal Activity 2.

[Novum]