Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bridget gaat strijd aan met Johnny

Bridget Maasland en Johnny de Mol treffen elkaar in de arena. De geliefden gaan de strijd aan in de show Beat De Mol. Bridget helpt vriendin Katja Schuurman.

Bridget Maasland en Johnny de Mol treffen elkaar volgende week in de arena. De geliefden gaan de strijd aan in Johnny’s programma Beat De Mol.

Johnny neemt het in de laatste aflevering van de spelshow op tegen Katja Schuurman, die een beroep doet op haar oud-collega en goede vriendin Bridget. Katja en Bridget bonden een aantal jaar geleden al de strijd aan voor het BNN-programma Katja vs. Bridget. Nu bundelen de dames hun krachten voor een duel met Johnny de Mol.

Johnny en Katja moeten onder andere een muur met duizenden plastic bekertjes omschieten met een voetbal. Ook leggen ze een parcours af in een auto met caravan. De Mol neemt het elke week op tegen een andere bekende Nederlander, na zeven afleveringen staat het 5-2 in het nadeel van Johnny.

De slotaflevering van Beat De Mol waarin Johnny het opneemt tegen zijn geliefde, wordt dinsdag uitgezonden door Veronica.

[Novum]