Zoek
Sluit dit zoekvak.

Johnny de Mol ligt niet wakker van media-aandacht

Johnny de Mol maakt zich niet druk om alle media-aandacht voor zijn relatie met Bridget Maasland. “Dat zal me echt een worst wezen. Ik ben ermee opgegroeid.”

Johnny de Mol maakt zich niet druk om alle media-aandacht die zijn relatie met Bridget Maasland hem oplevert. “Dat zal me echt een worst wezen. Het is het niet eens waard om over te praten”, doet de 31-jarige acteur en presentator uit de doeken in Grazia.

“Ik ben ermee opgegroeid en het is wat het is”, gaat Johnny verder over de mediaschijnwerpers. “Leuk is anders, maar I couldn’t care less. Ik heb wel wat beters te doen dan me te verdiepen in wat anderen ervan vinden.”

Voor zijn vriendin Bridget is dat wel anders. Zij vertelde onlangs nog dat ze alle fotografen voor de deur wel beu was. “Mogen we eerst zelf even uitzoeken wat er überhaupt tussen ons speelt?”, vroeg Maasland zich voor de camera van Novum Nieuws af. “Ik sta daar anders in dan Bridget”, zegt Johnny. “Ik ben er totaal niet mee bezig. Echt nul komma nul.”

De tortelduifjes spelen samen in de BNN-serie Walhalla. Die samenwerking is volgens Johnny een zegen voor hun relatie. “Toen we net iets met elkaar kregen, hadden we het allebei zo onwijs druk dat er helemaal geen tijd was om elkaar te zien. Terwijl je, juist als het nog zo pril is, niets liever wil dan bij elkaar zijn.”

En dus boden de opnamen voor Walhalla uitkomst. “We konden ’s ochtends samen naar de studio rijden en ’s avonds gingen we dan weer met z’n tweetjes naar huis.” De Mol is nog steeds in zijn nopjes met de vijf jaar oudere presentatrice. “We zijn vooral van elkaar aan het genieten en al de randverschijnselen eromheen laten me volkomen koud.”

[Novum]