Search
Close this search box.

Lindsay Lohan verlaat afkickkliniek

Lindsay Lohan heeft de Betty Ford-kliniek in Californië maandagavond verlaten. De 24-jarige actrice volgde drie maanden lang een intern programma in de kliniek.

Lindsay Lohan heeft de Betty Ford-kliniek in Californië maandagavond verlaten. Dat heeft haar moeder bevestigd tegenover entertainmentzender E! De 24-jarige actrice volgde drie maanden lang een intern programma in de bekende afkickkliniek. Lohan zei zaterdag helemaal klaar te zijn voor een nieuwe stap in haar leven.

“Het is een geweldige dag”, zei moeder Dina Lohan over haar dochters vertrek. Lindsay liet zichzelf in augustus opnemen in het centrum, nadat uit een test was gebleken dat ze opnieuw drugs had gebruikt. Ze stond onder toezicht van de rechter, omdat ze de regels van haar proeftijd wegens rijden onder invloed meerdere keren had overtreden. Lohan werd daarvoor al twee keer naar de gevangenis gestuurd.

Het lijkt erop dat het voormalig feestbeest helemaal opnieuw wil beginnen. Bij haar appartement in Hollywood werden verhuiswagens gezien, die haar inboedel overbrachten naar een nieuw huis in Venice, een wijk in het westen van Los Angeles.

Lohan wordt voorlopig nog regelmatig getest op alcohol en drugs in haar bloed. Ook blijft ze onder behandeling van haar psychiater. Op 24 februari moet ze zich opnieuw melden bij de rechter.

[Novum]