Zoek
Sluit dit zoekvak.

New Kids ook dit jaar populair in bioscoop

De hangjongeren uit Maaskantje blijven de Nederlandse bioscopen domineren. New Kids Turbo is deze week weer terug te vinden op de eerste plek van de box office.

De hangjongeren uit Maaskantje blijven de Nederlandse bioscopen domineren. De film New Kids Turbo is deze week wederom terug te vinden op de eerste plek van de box office. De film heeft in totaal al ruim 7,5 miljoen euro in het laatje gebracht.

De Amerikaanse romkom Love & Other Drugs, met Jake Gyllenhaal en Anne Hathaway in de hoofdrollen, komt binnen op twee. De Nederlandse thriller Loft, in totaal goed voor bijna twee miljoen, kende dit weekeinde een opleving. De film klom van de zevende naar de derde plaats in de bioscooplijst.

Ouders en hun kinderen bezorgden de Disneyfilm Rapunzel een vierde plek. Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 volgt op nummer vijf. Meet the Parents: Little Fockers zakt twee plaatsjes naar nummers zes. Het 3D-bloedbad Saw komt binnen op de zevende positie. Dik Trom, Megamind en Het Geheim maken de top tien compleet.

[Novum]