Zoek
Sluit dit zoekvak.

Seth Rogen maakt apocalypskomedie

Seth Rogen en Jay Baruchel zijn bezig met de komedie Jay and Seth vs. The Apocalypse. Hierin spelen ze de enige twee overlevenden van het einde van de wereld.

Seth Rogen en Jay Baruchel zijn bezig met een film over de apocalyps. In de komedie Jay and Seth vs. The Apocalypse spelen ze twee verslonsde flatgenoten die als enige de ondergang van de wereld hebben overleefd. De film is gebaseerd op de gelijknamige korte film die de twee in 2007 maakten.

“We zijn bezig met het schrijven van onze apocalyptische film, en dat vordert gestaag”, zegt de 28-jarige Rogen tegen de Amerikaanse filmsite Shocktillyoudrop. “Het is echt een vreemde film, een soort horrorkomedie. Wij houden van films als The Mist waarin een groepje mensen samen is opgesloten terwijl er buiten allerlei vreselijke dingen gebeuren. Dat willen wij ook graag maken.”

In de korte komedie uit 2007 is het tweetal opgesloten in hun studentenhuis terwijl buiten de wereld is vergaan. Ze hebben geen idee wat zich precies heeft afgespeeld en zijn absoluut niet van plan om op onderzoek uit te gaan. Als de watertank op hun dak verstopt raakt, proberen ze elkaar ervan te overtuigen om de dodelijke elementen en aanwezige monsters te trotseren om de zaak te repareren.

Jay and Seth vs. The Apocalypse staat gepland voor 2012. Rogen is vanaf donderdag te zien in de actiekomedie The Green Hornet.

[Novum]