Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vrouwelijk ex-model noemt Rihanna ‘freak’ in bed

Een voormalig model beweert dat ze een lesbische relatie heeft gehad met Rihanna. Natasha Burton noemt de 22-jarige zangeres ‘een freak’ tussen de lakens.

Een voormalig model beweert dat ze een lesbische relatie heeft gehad met Rihanna. Natasha Burton noemt de 22-jarige zangeres ‘een freak’ tussen de lakens. “Er was meteen sprake van seks, ze was een freak”, schrijft het ex-model in haar boek Low Down Dirty Shame. Het Amerikaanse weblog Media Takeout wist de hand te leggen op enkele delen.

Burton beschrijft hoe ze na een depressie in aanraking kwam met Rihanna. “Een vriend stelde me voor aan een pop- en r&b-zangeres uit Barbados. Ik luisterde vaak naar haar muziek en was fan van haar unieke geluid. Ik grapte dat ik haar wel eens wilde ontmoeten.” Volgens Burton regelde haar vriend vervolgens een afspraakje met Rihanna. “Ik was nog niet over mijn ex heen, maar met haar praten hielp.”

Veel werd er volgens Burton tijdens de afspraakjes niet gesproken. “Seks had ik niet gepland, maar omdat zij een freak is, was er meteen sprake van. Ik vond het niet belangrijk, maar liet haar haar gang gaan.” Het voormalig model beweert onder meer dat Rihanna haar oraal bevredigd heeft. “Meteen na mijn orgasmes focuste ze zich weer op haar muziek. Het leek wel of ze het op de automatische piloot deed.”

[Novum]