Search
Close this search box.

Daphne Flint opgelucht na première voorstelling

Actrice Daphne Flint is blij dat de première van Ik Zou Je het Liefste in een Doosje Willen Doen gewoon door kon gaan. Ze kreeg vlak ervoor last van haar stem.

Daphne Flint is dolblij dat ze zondagavond gewoon op het podium kon staan voor de première van de voorstelling Ik Zou Je het Liefste in een Doosje Willen Doen. De première leek in gevaar te komen toen de actrice vlak voor de première last kreeg van haar stem. De kleine productie had geen understudy klaarstaan om de actrice te vervangen.

“Ik ben zo blij dat ik uiteindelijk hier heb kunnen staan en alles heb kunnen geven”, zegt Flint maandag in RTL Boulevard. “Ik ben heel blij dat het allemaal goed is gekomen.” Vanwege stemproblemen kreeg de actrice eind vorige week een spreekverbod opgelegd van haar arts. Zaterdag liet hij weten dat ze toch het podium op mocht.

Ik Zou Je het Liefste in een Doosje Willen Doen is een muzikale show met liedjes van schrijfster Annie M.G. Schmidt. Ook Sandra Reemer, Ron Link en Esmée van Kampen spelen in het stuk.

[Novum]