Search
Close this search box.

Debuutalbum Caro Emerald vijf keer platina

Caro Emerald heeft met haar debuutalbum vijf keer de platina status bereikt. De plaat is binnen een jaar 254 duizend keer over de toonbank gegaan.

Caro Emerald heeft met haar debuutalbum Deleted Scenes from the Cutting Room Floor vijf keer de platina status bereikt. De plaat is binnen een jaar 254 duizend keer over de toonbank gegaan.

“Niet normaal”, reageert de 29-jarige zangeres, die het voorlopig rustig aan moet doen vanwege een stembandoperatie. “Als het van de dokter mocht, zou ik het van vreugde uitschreeuwen.” Emerald werd vorige week donderdag geopereerd aan een poliep op haar rechterstemband. Het duurt nog zo’n twee maanden voor ze weer mag zingen.

Deleted Scenes from the Cutting Room Floor, de bestverkochte cd van 2010 in Nederland, stond maar liefst dertig weken bovenaan in de Album Top 100. De plaat neemt momenteel de derde positie in. Ter ere van de vijfde platina plaat wordt een speciale editie uitgegeven van de single Stuck. Op de Caro Emerald – Stuck Deluxe EP staan ook nog vijf bonustracks.

[Novum]