Search
Close this search box.

Dochter Breukhoven blijft onschuld volhouden

Constanza Breukhoven blijft volhouden dat ze niets met de diefstal van de kluis uit het huis van haar vader te maken heeft. Dat zegt haar advocaat.

Constanza Breukhoven blijft volhouden dat ze niets met de diefstal van de kluis uit het huis van haar vader Hans Breukhoven te maken heeft. Dat heeft haar advocaat gezegd tegen het AD.

De 35-jarige Constanza en haar vriend, die ook verdacht wordt, moeten 6 april voor de rechter in Den Haag verschijnen. “Die dag is er een speciale zitting waar Constanza en haar 27-jarige vriend antwoorden moeten geven op nog openstaande onderzoeksvragen”, licht haar advocaat toe.

De twee werden op 31 december gearresteerd in verband met de diefstal. De twee woonden tijdelijk in de Wassenaarse villa van Hans, omdat ze geen onderdak hadden. Toen Hans Breukhoven terugkeerde van zijn afwezigheid bleek de kluis te zijn verdwenen.

Constanza werd vorige week vrijgelaten, maar blijft nog altijd verdachte in de zaak. Naast haar vriend is er nog een mannelijke verdachte, die werd aangehouden in verband met witwassen.

[Novum]