Search
Close this search box.

Borsato ruilt werk avondje met weervrouw

Marco Borsato voert vrijdag 25 maart een opmerkelijke stunt uit. De zanger presenteert eenmalig het weerbericht voor de actie 538 voor War Child.

Marco Borsato voert vrijdag 25 maart een opmerkelijke stunt uit. De ambassadeur van War Child ruilt voor een avond van baan met weervrouw Helga van Leur om geld in te zamelen voor de actie 538 voor War Child.

Na het RTL Nieuws van 19.30 uur presenteert Borsato eenmalig het weerbericht, onthulde de zanger dinsdagavond in RTL Boulevard. Voor Van Leur zit er ook een staartje aan de actie: zij moet die avond een nummer van Marco zingen op Radio 538.

De radiozender richt zich van vrijdag 25 maart tot en met vrijdag 1 april geheel op de landelijke actie 538 voor War Child. Het radiostation rijdt die week met twee trucks door het land en vraagt mensen om stunts te bedenken en uit te voeren in ruil voor donaties.

Borsato is niet de enige die zich voor de actie inzet. Ook andere BN’ers, zoals Armin van Buuren, Edwin Evers, Ruud de Wild en Froukje de Both bedenken een stunt. Deze stunts voeren ze daadwerkelijk uit als ze genoeg steun krijgen van luisteraars via sms’jes. De opbrengst gaat geheel naar War Child.

Radio 538 en War Child maken de komende weken meer stunts en BN’ers die meedoen bekend. De organisatie verleent hulp aan kinderen die in oorlogen getroffen worden.

[Novum]