‘Gerard Joling en Gordon maken film’

Gerard Joling en Gordon hebben plannen voor een film. De twee zijn volgens Joling in onderhandeling over Geer & Goor The Movie. “Ik heb er wel oren naar.”

Gerard Joling en Gordon hebben plannen voor een film. De twee zangers zijn volgens Joling in onderhandeling over Geer & Goor The Movie, gebaseerd op hun programma Over de Vloer.

“Ik sprak Gordon een paar weken geleden en hij vroeg me of ik het leuk vond samen een film te maken”, vertelt Joling donderdag in de radioshow van Edwin Evers. “Ik heb er wel oren naar, maar met onze agenda’s is het misschien lastig.”

Later deze week gaan de zangers opnieuw met elkaar om de tafel. “Dan weet ik meer over wat er moet gebeuren. Het gaat natuurlijk om enorme bedragen.” Joling zou het fantastisch vinden als Eyeworks, de producent van New Kids Turbo, aan het project zou meewerken. “Dat vond ik een geweldige film”, zegt Joling.

“De vraag is nu: komen we overeen en gaat het gebeuren?”, legt de 50-jarige presentator uit. “Ik zie het wel zitten. Ik denk dat het heel leuk kan worden.”

De woordvoerder van Gordon was donderdag niet direct bereikbaar voor commentaar. Jolings manager bevestigt dat er serieus wordt gesproken over de film. “Maar er is nog niks rond.” Eyeworks zegt nog van niks te weten.

[Novum]