Zoek
Sluit dit zoekvak.

Miss Montreal wil kinderen als carrière tegenzit

Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal, wil ‘ooit’ kinderen. “Als het echt slecht gaat met mijn carrière, denk ik dat ik wel een baby wil als vervanger.”

Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal, wil ‘ooit’ kinderen, maar voorlopig niet. “Als het echt slecht gaat met mijn carrière, denk ik dat ik wel een baby wil als vervanger”, vertelde de Nederlandse zangeres donderdag in de show van Giel Beelen.

“Ik probeer met de dag te leven en me te concentreren op waar ik nu mee bezig ben”, zegt de 26-jarige Hans over haar nog vage toekomstplannen. Miss Montreal liet jaren geleden een abortus plegen. In een interview legde ze toen uit dat de zwangerschap op het slechtst mogelijke moment kwam. “Ik was totaal niet klaar voor het moederschap. Ik heb er geen spijt van, maar de schuldgevoelens zijn er wel degelijk”, zei ze destijds.

Hans bezingt haar ervaringen met de afgebroken zwangerschap in de ballad Feel, haar nieuwe single. “Ik heb het nu allemaal verwerkt en kan het gewoon spelen”, vertelde de zangeres donderdag. “Ik vind het leuk om te doen voor een ander die iets ergs meemaakt.”

[Novum]