New Kids krijgen eigen winkel in Maaskantje

Naast een serie en twee films krijgen de New Kids ook een eigen winkel. De ‘hangjongeren’ verrichten volgende week zaterdag zelf de opening van de zaak.

Naast een serie en twee films krijgen de New Kids ook een eigen winkel. De ‘hangjongeren’ verrichten volgende week zaterdag zelf de opening van de zaak in het Brabantse dorp Maaskantje.

Dj Paul Elstak, die het nummer Turbo (New Kids) voor zijn rekening nam en een klein rolletje speelde in de New Kids-film, vertoont zijn draaikunsten tijdens de opening. In de New Kids Winkel worden onder meer dvd’s, blu-rays en cd’s verkocht.

New Kids Turbo sleepte maandag twee Rembrandt Awards in de wacht voor beste Nederlandse film en beste titelsong. In januari werd met ruim een miljoen bezoekers de diamanten status bereikt. Aan het eind van het jaar verschijnt het vervolg New Kids Nitro, waarvan de inhoud nog onbekend is.

[Novum]