Stalker op heterdaad betrapt in huis Madonna

Een Poolse man heeft dit weekend ingebroken in de Londense villa van Madonna. Hij zou de zangeres, die niet thuis was, al eerder hebben lastiggevallen.

Een Poolse man heeft afgelopen weekeinde ingebroken in de Londense villa van Madonna. De 29-jarige Grzegorz Matlok zou de zangeres, die op het moment van de inbraak niet thuis was, al eerder hebben lastiggevallen.

De stalker werd aangetroffen terwijl hij rondsnuffelde door Madonna’s spullen, waarop hij door beveiligers naar de grond werd gewerkt. Matlok is inmiddels aangeklaagd wegens inbraak en verschijnt maandag voor de politierechter.

De man is waarschijnlijk binnengekomen door een ingeslagen ruit. “Er is hier iets verschrikkelijks gebeurd”, zegt een politiebron tegen Boulevardkrant The Sun. “De beveiliging van ’s werelds bekendste popster zou toch ondoordringbaar moeten zijn.”

Madonna bevond zich op het moment van de inbraak in de Verenigde Staten wegens het overlijden van haar oma. Die overleed vorige week op 99-jarige leeftijd.

[Novum]