Search
Close this search box.

’30 Rock stopt na volgend seizoen’

De Emmywinnende komedieserie 30 Rock stopt na volgend seizoen. Alec Baldwin, een van de hoofdrolspelers, beweert dat de stekker uit de sitcom getrokken wordt.

De Emmywinnende komedieserie 30 Rock stopt na volgend seizoen. Alec Baldwin, een van de hoofdrolspelers, riep al langer dat hij volgend jaar wil stoppen en beweert nu dat de stekker uit de sitcom getrokken wordt.

“Ik zal je één ding vertellen en dat is dat ons seizoen volgend jaar ook het laatste is”, verklapt de 53-jarige Baldwin in een interview met het Amerikaanse blad New York Magazine. De acteur legt uit dat de contracten van de hoofdrolspelers volgend jaar aflopen en dat ook bedenkster en hoofdrolspeelster Tina Fey er de brui aan geeft. “Ze krijgt een enorme carrière als filmregisseur en in de schrijfwereld. Ze gaat het geweldig doen.”

30 Rock is inmiddels bijna vijf jaar op ade buis. De succesvolle serie is losjes gebaseerd op de ervaringen van de 40-jarige Fey als hoofdschrijfster voor de Amerikaanse komedieshow Saterday Night Live. De woordvoerder van de actrice wil geen commentaar geven op de uitspraken van Baldwin.

[Novum]