Search
Close this search box.

BNN-serie Comedy Live trekt half miljoen kijkers

Het nieuwe BNN-programma Comedy Live is zaterdagavond door 509 duizend mensen bekeken. De show is geïnspireerd op de Amerikaanse sketchshow Saturday Night Live.

Het nieuwe BNN-programma Comedy Live is zaterdagavond door 509 duizend mensen bekeken. De show, geïnspireerd op de Amerikaanse sketchshow Saturday Night Live, is een initiatief van Jan Jaap van der Wal.

De komiek liet eerder weten zich niet druk te maken om de kijkcijfers van het programma. “Het belangrijkste is dat we het zélf leuk vinden om te maken”, zei hij in een interview. “Het zou natuurlijk prachtig zijn als je ook hier iets neer kunt zetten dat 35 jaar blijft bestaan, maar daar ben ik nu nog niet mee bezig.”

Het best bekeken programma was Ik Hou Van Holland, waarvoor ruim 1,9 miljoen mensen thuisbleven volgens cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Vorige week stemden nog 2,8 miljoen mensen af op het RTL-programma met Linda de Mol. De comedyserie van de presentatrice, Iedereen is Gek op Jack, moest ook kijkers inleveren. Zaterdag keken ruim een miljoen mensen, tegenover 1,7 miljoen vorige week.

[Novum]