Search
Close this search box.

Fulham-voorzitter verdedigt standbeeld Jackson

Mohammed Al Fayed heeft een standbeeld van Michael Jackson bij het stadion van Fulham verdedigd. Mensen die het niet waarderen, mogen van hem ‘naar de hel’.

Iedereen die het standbeeld van Michael Jackson bij het stadion van Fulham niet kan waarderen kan ‘naar de hel’. Dat zegt voorzitter van Fulham Mohammed Al Fayed. Bij de Engelse club werd zondag een sculptuur onthuld van de King of Pop.

“Als sommige stomme fans deze gift niet begrijpen of waarderen, kunnen ze naar de hel”, tekende BBC op uit de mond van de voorzitter. “Dan wil ik niet dat ze nog langer fan zijn.” Hoewel Jackson bevriend was met Al Fayed, is zijn enige andere link met de voetbalclub dat hij ooit één wedstrijd bijwoonde.

Volgens Al Fayed zullen mensen vanuit de hele wereld naar Londen komen om het standbeeld, dat oorspronkelijk ergens anders geplaatst zou worden, te bekijken. “Het is iets waarop ik trots ben. Iedereen zou er trots op moeten zijn.”

De meeste Fulham-spelers lijken geen kwaad te zien in de actie van hun voorzitter. “Sommigen zijn fan van Michael, anderen niet”, reageert Brede Hangeland. “Wij hebben respect voor de voorzitter. Als hij dit wil doen, is het goed.”

[Novum]