Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jeff Bridges speelt dode agent in R.I.P.D.

Jeff Bridges is in onderhandeling om naast Ryan Reynolds te spelen in de stripverfilming R.I.P.D. Hij wil de de politiepartner van Reynolds spelen.

Jeff Bridges is in onderhandeling om naast Ryan Reynolds te spelen in de stripverfilming R.I.P.D. Dat schrijft het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter.

De 61-jarige Bridges wil in de actiekomedie de politiepartner van Reynolds spelen. Die rol zou aanvankelijk door Zach Galifianakis gespeeld worden, maar hij heeft geen tijd om de film te maken.

R.I.P.D. staat voor Rest In Peace Department. De film gaat over een vermoorde politieagent, gespeeld door Reynolds, die tegen geesten moet vechten. Bridges speelt zijn partner, een eigenwijze agent die sinds zijn dood in de negentiende eeuw op geesten jaagt.

De komedie is gebaseerd op de Dark Horse-stripserie van Peter M. Lenkov. De film wordt geregisseerd door Robert Schwentke, die vorig jaar de actiefilm Red maakte over gepensioneerde geheimagenten. R.I.P.D. moet volgend jaar in de bioscopen draaien.

[Novum]