Search
Close this search box.

Katie Price gewond bij auto-ongeluk in Argentinië

Katie Price is zondag aan de dood ontsnapt. De wagen van het Britse glamourmodel, ook bekend als Jordan, knalde tegen twee op hol geslagen paarden.

Katie Price is zondag aan de dood ontsnapt. De wagen van het Britse glamourmodel, ook bekend als Jordan, knalde tegen twee op hol geslagen paarden. Price en haar vriend Leandro Penna hielden er een zware whiplash en snijwonden aan over. De twee paarden waren op slag dood.

Het ongeluk vond plaats in Argentinië, waar Price op vakantie was met haar vriend. De twee maakten een ritje in de jeep van het glamourmodel, bestuurd door Penna, toen plots twee paarden voor hen opdoken en door de voorruit knalde.

“Het is een wonder dat we nog leven”, zegt het 32-jarige model tegen de Britse krant Daily Mirror. “Het was echt verschrikkelijk. Het gebeurde in een flits en ik kan niet geloven dat ik niet ernstig gewond ben geraakt.”

Price, die zelf paarden bezit, was erg aangedaan door het overlijden van de paarden. “Ik heb geluk gehad, maar ik ben erg aangedaan over de paarden. Het was schokkend.”

Het Britse model ontmoette de Argentijnse Penna eerder dit jaar op een feestje van Elton John. Eerder was ze getrouwd met zanger Peter Andre.

[Novum]