Zoek
Sluit dit zoekvak.

Manisch depressieve Catherine Zeta-Jones behandeld

Catherine Zeta-Jones is aan een bipolaire stoornis behandeld in een kliniek. De actrice steunde afgelopen tijd haar man Michael Douglas, die kampte met kanker.

Catherine Zeta-Jones is aan een bipolaire stoornis behandeld in een kliniek. De 41-jarige actrice steunde afgelopen tijd haar man Michael Douglas, die kampte met keelkanker, maar kon zelf niet omgaan met de spanningen.

“Na de stress van afgelopen jaar besloot Catherine zich te laten opnemen in een geestelijke gezondheidskliniek”, laat een woordvoerder weten aan het Amerikaanse blad People. Volgens de zegspersoon ging het om een kort verblijf en is de actrice behandeld aan manische depressiviteit. “Het gaat nu geweldig met haar. Ze heeft enorm veel zin om deze week aan haar nieuwe filmprojecten te beginnen.”

Volgens een bekende van de actrice bracht Catherine vijf dagen door in de kliniek. “Ze moest leren omgaan met Michaels ziekte en dat was heel moeilijk. Ze is maar een paar dagen opgenomen omdat ze weer aan de bak moet. Ze verkeert nu in topvorm.”

Michael Douglas maakte in augustus bekend dat hij met keelkanker kampte. Begin dit jaar liet hij weten dat de tumor was verdwenen.

[Novum]