Search
Close this search box.

Pattinson loog om door te breken als acteur

Twilight-acteur Robert Pattinson liegt aan de lopende om acteerbaantjes te krijgen. Pattinson loog onder meer toen hij zich inschreef bij een castingbureau.

Twilight-acteur Robert Pattinson liegt aan de lopende om acteerbaantjes te krijgen. Dat zegt de Brit tegen de Amerikaanse filmsite Collider.

Pattinson loog onder meer toen hij zich inschreef bij een castingbureau. De 26-jarige Brit vulde in het inschrijfformulier van een castingbureau bijvoorbeeld in dat hij met alle denkbare accenten kon spreken. “Ik heb zelfs aangevinkt dat ik vloeiend Engels kan spreken met een Litouws accent.”

De acteur deed de onthullingen naar aanleiding van het circusdrama Water for Elephants. Daarin is hij vanaf 5 mei te zien naast Reese Witherspoon. Op de set was veel bewondering voor zijn omgang met de olifant in de film. Pattinson geeft toe dat hij het beest paaide door haar stiekem snoepjes te geven. “Iedere keer als de olifant weer aan me zat te snuffelen zei ik: ik weet het niet, maar ze vindt me gewoon leuk.”

[Novum]