Zoek
Sluit dit zoekvak.

Anouk droomt nog steeds van ware liefde

Anouk heeft de hoop op ware liefde nog niet opgegeven. Ze zag haar relatie met rapper Unorthadox eind vorig jaar stranden nadat hij meerdere malen vreemdging.

Anouk heeft de hoop op ware liefde nog niet opgegeven. De 36-jarige zangeres zag haar relatie met rapper Unorthadox eind vorig jaar stranden nadat hij meerdere malen vreemdging, maar zit niet bij de pakken neer.

“In deze situatie is het wel lastig om te zeggen dat ik er nog in geloof, in de ware eeuwige liefde”, geeft Anouk toe in een interview met Viva. “Toch droom ik er nog van.” De zangeres ziet het wel zitten om met de man van haar dromen de wereld te ontdekken. “Dat zou mooi zijn. Maar wie weet is het wel zo dat mensen beter af zijn zonder vaste relatie.”

Haar verliefdheid zorgde er volgens Anouk voor dat ze zijn ontrouw niet doorhad. “Als ik heel erg verliefd ben, dan stort ik me er vol in”, vertelt ze. “Natuurlijk voelde ik wel dat er iets niet helemaal goed zat, maar ik kon mijn vinger er niet op leggen.”

Ging het alleen om een slippertje, dan had Anouk het de rapper vergeven. “Een keertje buiten de pot pissen, is echt geen reden om de vader van mijn kind op straat te gooien. Maar dit was zo out of the ordinary”, zegt de zangeres. Ze onthulde eerder dat de rapper anderhalf jaar lang met meerdere vrouwen het bed deelde. “Ik ben heel ruimdenkend, maar dit kon ik echt niet plaatsen.”

De kinderen hielden Anouk op de been. “Ik was echt bang dat ik door zou slaan, dat het zou knappen in mijn hoofd”, onthult ze. “Mijn kinderen weerhielden me van doordraaien. Ik moest voor ze zorgen.”

Anouk en Unorthadox kregen vorig jaar een zoontje, Jesiah Dox. Uit een eerder huwelijk kreeg ze drie andere kinderen.

[Novum]