Zoek
Sluit dit zoekvak.

Queen Latifah lanceert modelijn

Queen Latifah heeft een kledinglijn ontworpen voor televisiezender HSN. De kleding en accessoires uit The Queen Collection zijn vanaf 27 augustus verkrijgbaar.

Queen Latifah heeft een kledinglijn ontworpen voor de Amerikaanse televisiezender HSN. De kleding en accessoires uit The Queen Collection zijn vanaf 27 augustus via de verkoopzender en de website verkrijgbaar.

“Ik ben echt enthousiast”, zegt de 41-jarige actrice en zangeres tegen het Amerikaanse tijdschrift People. De modelijn is bedoeld voor alle vrouwen, met kleine maar ook heel grote maten. Queen Latifah, die in het echt Dana Owens heet, schopte het als stevige dame zelf tot model. Volgens de actrice is de kledinglijn voor alle leeftijden. “Dit is een 14-jarige, 17-jarige en 22-jarige Dana die eindelijk eens iets leuks vindt als ze gaat winkelen omdat er kleding is in haar maat.”

De zangeres hoopt dat er binnenkort veel meiden met haar tassen en jurkjes rondlopen. “Ik hou ervan om er goed uit te zien met mijn tas. En ik dacht: als ik dat kan, waarom dan andere vrouwen niet?” vraagt Queen Latifah zich af. “Het is een groot avontuur. Een riskante, maar opwindende onderneming.”

[Novum]