Search
Close this search box.

Tarantino wil Lady Gaga in nieuwe film

Quentin Tarantino wil Lady Gaga graag hebben in een van zijn nieuwe films. Hij leende haar eerder al zijn Pussy Wagon uit Kill Bill voor haar clip Telephone.

Quentin Tarantino wil Lady Gaga graag hebben in een van zijn nieuwe films. De twee leerden elkaar kennen toen hij haar zijn Pussy Wagon uit de film Kill Bill uitleende voor haar clip Telephone. Sindsdien wil de filmmaker de opzienbare zangeres een filmrol zien spelen, schrijft de Britse krant The Mirror.

“Het is geen geheim dat Quentin Gaga al een tijdje op het oog heeft voor een rol in een van zijn films”, zegt een bron tegen de krant. “Nu ze beiden in Cannes zijn, wil hij haar graag laten zien wat hij als filmmaker allemaal in zijn mars heeft.”

Om haar te paaien heeft de 48-jarige Tarantino de 25-jarige zangeres voorgesteld aan al zijn Hollywood-maatjes. Zo liet hij haar kennismaken met het acteurskoppel Brad Pitt en Angelina Jolie, van wie Gaga naar eigen zeggen al lange tijd fan van is. Het stel kwam naar het optreden van Gaga in Cannes, de openingsact van het filmfestival aldaar.

“Gaga heeft Angelina altijd al een sterke, inspirerende vrouw gevonden”, gaat de bron verder. “De prachtige locatie in Cannes was voor haar de perfecte plek om aan te pappen met de actrice.”

Of Gaga heeft toegehapt voor een filmrol, of in welke film dit zou zijn, is nog niet bekend. Tarantino is momenteel bezig met de western Django Unchained, waarin hij weer samenwerkt met Inglourious Basterds-ster Chrisoph Waltz, en gaat daarna beginnen aan Kill Bill: Vol.3.

[Novum]