Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tweeling Mariah heet Moroccan en Monroe

Mariah Carey en Nick Cannon hebben hun kinderen Moroccan Scott Cannon en Monroe Cannon genoemd. Mariah beviel zaterdag van de jongen en het meisje.

Mariah Carey en Nick Cannon hebben hun kinderen Moroccan Scott Cannon en Monroe Cannon genoemd. Dat schrijft de zangeres op haar website. De 42-jarige Mariah beviel zaterdag van de jongen en het meisje, maar hield hun namen nog even geheim.

Moroccan is afgeleid van Moroccan Room, de naam van een kamer in het New Yorkse appartement van Mariah Carey. Het is de plaats waar Nick zijn vrouw ten huwelijk vroeg. Scott komt van Nicks tweede naam en is ook de meisjesnaam van zijn oma.

Monroe is afkomstig van Marilyn Monroe, die volgens Mariah een grote inspiratie voor haar is. De zangeres heeft zelf geen tweede naam en geeft haar dochter daarom ook maar één naam.

Eerder liet de zangeres weten dat het goed gaat met de kleintjes. “Ik wilde dat ik jullie allemaal kon bedanken voor de felicitaties. Het gaat geweldig met de baby’s.”

Mariah en haar man Nick Cannon zijn zondag, een dag na de geboorte van hun tweeling opnieuw getrouwd. De twee waren zaterdag precies drie jaar getrouwd.

[Novum]