Search
Close this search box.

Weinig opzeggingen Playstation Network

Slechts een beperkt aantal gamers heeft zijn abonnement op het Playstation Network opgezegd. De hardwaregigant werd in april getroffen door een cyberaanval.

Slechts een beperkt aantal gamers heeft zijn abonnement op het Playstation Network opgezegd, nadat de service afgelopen zondag weer gedeeltelijk online is gegaan. Dat zegt Playstation-directeur Kaz Hirai in gesprek met de krant Wall Street Journal. De hardwaregigant werd in april getroffen door een cyberaanval waardoor gamers een maand niet online konden gamen.

Volgens Hirai heeft Sony er alles aan gedaan om gamers zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Mede hierdoor zouden slechts weinig gamers de helpdesk hebben gebeld om hun abonnement op te zeggen. Hoewel de Playstation-directeur blij is met het lage aantal opzeggingen, geeft hij toe dat het nog te vroeg is om conclusies te trekken.

Dinsdag werd al bekend dat Sony een Welcome Back-pakket in het leven heeft geroepen als goedmakertje voor de wekenlange uitval van het netwerk. Iedere gamer met een account voor het Playstation Network mag twee gratis spellen uitkiezen.

[Novum]