Search
Close this search box.

Zangeres Fergie in de prijzen voor parfum

Fergie is in de prijzen gevallen met haar parfum Outspoken. De zangeres heeft een Fifi Award gewonnen, in de categorie sterrenparfum van het jaar.

(Novum/AP) – Fergie is in de prijzen gevallen met haar parfum Outspoken. De Black Eyed Peas-zangeres heeft een Fifi Award gewonnen, in de categorie sterrenparfum van het jaar.

De prestigieuze Fifi Awards worden uitgereikt voor prestaties in de parfumindustrie. De 36-jarige Fergie bracht haar parfum Outspoken uit in samenwerking met cosmeticabedrijf Avon. Het is de succesvolste parfum dat het merk ooit op de mark bracht. De opvolger van Outspoken, genaamd Oustpoken Intense, verschijnt in oktober.

Hoewel ze blij is met het succes van haar geurtje, geniet Fergie van een ding nog altijd het meest: haar zangcarrière, zegt ze. “In mijn wildste dromen heb ik nooit gedacht dat dit allemaal zou gebeuren”, zegt ze. “Maar een soloalbum uitbrengen is altijd mijn doel geweest. Dat was al mijn droom toen ik nog een klein meisje was en het heeft veel gekost om dat te bereiken.” Haar debuutalbum The Dutchess verscheen in 2006.

[Novum]