Hefner: liever nu uit elkaar dan na de bruiloft

Hugh Hefners hart is gebroken, maar de Playboy-baas is ook nuchter. Dinsdag nam zijn verloofde Crystal Harris de benen. “Liever nu dan na de bruiloft.”

Hugh Hefners hart is gebroken, maar de Playboy-baas is ook nuchter. Dinsdag nam zijn verloofde Crystal Harris de benen, vijf dagen voordat de twee in het huwelijksbootje zouden stappen. “De breuk gaat me aan het hart, maar liever nu dan na de bruiloft”, twittert Hefner.

De 85-jarige Hefner weet al hoe hij zijn eigenlijke trouwdatum gaat doorbrengen. “Ik ga een film kijken. Runaway Bride lijkt me wel gepast.” Geruchten dat Hefner en Harris afgelopen weekeinde slaande ruzie hebben gehad, spreekt de Playboy-baas tegen. “We hebben geen ruzie gehad, dat verhaal is niet waar. Crystal is gewoon van gedachten veranderd.”

Boze tongen beweren dat de 25-jarige blondine het bed in is gedoken met de zoon van Dr. Phil. Bovendien zou Crystal zich op haar muziekcarrière willen storten. “Crystal had het idee dat ze een huwelijk met Hef niet kon combineren met haar carrière”, vertelt een bekende van de blondine aan entertainmentwebsite TMZ. Dinsdag verscheen Harris’ debuutsingle. Op dezelfde dag verbrak ze haar verloving met Hefner.

[Novum]