Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hoofdrollen voor Winslet en Brolin in Labor Day

Kate Winslet en Josh Brolin hebben getekend voor Labor Day. Winslet speelt een gescheiden moeder en Brolin een ontsnapte gevangene die bij haar onderduikt.

Kate Winslet en Josh Brolin hebben getekend voor de hoofdrollen in Labor Day. Dat schrijft het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly. Winslet speelt een eenzame, gescheiden moeder en Brolin een ontsnapte gevangene die bij haar onderduikt.

De film, onder regie van Jason Reitman, is een bewerking van het boek van Joyce Maynard uit 2009. Het verhaal speelt zich af in het rustieke New Hampshire van de jaren tachtig. De 13-jarige Henry woont samen met zijn net gescheiden en emotioneel geknakte moeder. Hij heeft geen vrienden en de hele zomervakantie alleen maar tv gekeken. Als op een dag, vlak voor de nationale feestdag Labor Day, een bloedende man hem om hulp vraagt, verandert zijn leven en dat van zijn moeder voorgoed.

Reitman, zoon van regisseur Ivan Reitman, is vooral bekend van de komedies Thank You For Smoking, Juno en Up in the Air. Zijn nieuwste film Young Adult, een komisch drama met Charlize Theron en Patrick Wilson, gaat ergens dit jaar in première. Een Nederlandse datum is niet bekend.

De opnames van Labor Day moeten volgend jaar in New England van start gaan. Ook van deze film is de premièredatum nog onbekend.

[Novum]