Search
Close this search box.

‘Julia Ormond speelt moeder Superman’

Julia Ormond gaat wellicht de moeder van Superman spelen in Man of Steel. De actrice is in gesprek met regisseur Zack Snyder voor de rol van Lara Lor-Van.

Julia Ormond gaat wellicht de moeder van Superman spelen in Man of Steel. De actrice is momenteel in gesprek met regisseur Zack Snyder voor de rol van Lara Lor-Van, schrijft de Amerikaanse filmsite Deadline. Russell Crowe is al enkele weken in bespreking voor de rol van Supermans vader Jor-El.

Kevin Costner en Diane Lane tekenden al voor de rollen van Supermans peetouders, Jonathan en Martha Kent, die zich over de kleine Superman ontfermen nadat hij op aarde neerstortte. Henry Cavill speelt de hoofdrol van Superman/Clark Kent, Amy Adams speelt zijn liefje Lois Lane.

De laatste grote bioscoopfilm van de 46-jarige Ormond was het drama The Curious Case of Benjamin Button uit 2008. Sindsdien speelde ze in enkele tv-series en tv-films. Ze rondde onlangs de opnames van My Week with Marilyn af, over de gespannen relatie tussen Marilyn Monroe en haar tegenspeler Laurence Olivier. Hierin speelt ze de rol van Vivian Leigh, met Michelle Williams als Monroe en Kenneth Branagh als Olivier.

Man of Steel vertelt het verhaal over de beginjaren van de superheld en zijn eerste jaren op aarde. De film verschijnt eind volgend jaar in de bioscopen.

[Novum]