Zoek
Sluit dit zoekvak.

Winnares Echte Meisjes beoordeelt homo’s

Britt Dekker buigt zich binnenkort over de homo’s van Nederland. De winnares van Echte Meisjes in de Jungle neemt plaats in jury de Mr Gay-verkiezing.

Britt Dekker buigt zich binnenkort over de homo’s van Nederland. De winnares van het realityprogramma Echte Meisjes in de Jungle neemt op 5 augustus plaats in de jury van de Mister Gay Netherlands-verkiezing, maakte de organisatie maandag bekend.

“Ik voel me vereerd om in de jury te zitten en het lot in eigen handen te hebben”, reageert Britt. De blondine dankt haar bekendheid aan haar niet al te snuggere opmerkingen. Dankzij uitspraken als ’twee buiken op een hand’ viel ze op in het datingprogramma Take Me Out en later in Echte Meisjes in de Jungle.

“Nederland heeft de afgelopen maanden kennisgemaakt met Britts eigenzinnige, unieke kijk op de wereld”, meent Frederik van den Bosch, een van de organisatoren van de verkiezing. “Ze is positief, vrolijk en heeft recentelijk een eindstrijd gewonnen. Dat maakt haar een uitstekend jurylid voor de verkiezing.”

Wie naast Britt plaatsnemen in de jury, is nog niet duidelijk. Vorig jaar bestond de jury uit Arie Boomsma, Sipke Jan Bousema, Geraldine Kemper en Mayday. De finale van de Mister Gay verkiezing vindt, net als vorig jaar, plaats tijdens de Amsterdamse Gay Pride. Tien finalisten strijden op 5 augustus om de titel.

[Novum]