Search
Close this search box.

Autopsie Winehouse geeft geen uitsluitsel

Autopsie op het lichaam van Amy Winehouse heeft maandag niet uitgewezen waaraan ze is overleden. Toxicologisch onderzoek moet uitsluitsel geven over haar dood.

(Novum/AP) – De autopsie op het lichaam van Amy Winehouse heeft maandag niet uitgewezen waaraan ze is overleden. Toxicologisch onderzoek moet uitsluitsel geven over de dood van de zangeres, die zaterdag op 27-jarige leeftijd overleed. De resultaten daarvan zijn naar verwachting binnen twee tot vier weken bekend.

Winehouse werd zaterdagmiddag thuis aangetroffen door een bewaker, waarna toegesnelde hulpdiensten haar tevergeefs probeerden te reanimeren. De ouders van de overleden zangeres hebben haar lichaam maandag geïdentificeerd. Ze brachten bovendien een bezoek aan haar huis om fans te bedanken voor hun steun.

Er is inmiddels een gerechtelijk onderzoek ingesteld naar haar dood. Het onderzoek is verdaagd, zodat de familie de tijd heeft om haar begrafenis voor te bereiden. Die zou dinsdag al kunnen plaatsvinden. Winehouse was van joodse afkomst. Joodse begrafenissen moeten zo snel mogelijk na een sterfgeval plaatsvinden.

[Novum]