Search
Close this search box.

Christina: Micky past perfect bij mijn rare familie

Christina Curry vindt Micky Hoogendijk een volmaakte aanvulling op haar ‘weirde familie’. “Ze past er perfect bij”, vindt ze van de vriendin van vader Adam.

Christina Curry vindt Micky Hoogendijk een volmaakte aanvulling op haar ‘weirde familie’. “Ze past er perfect bij”, is ze van mening over de vriendin van haar vader Adam Curry.

“Ik ken Micky nu twee jaar. En hoewel het best ingewikkeld is allemaal, kan ik me geen betere vrouw wensen om met mijn vader te dealen en de rest van mijn weirde familie aan te vullen”, schrijft de 20-jarige dochter van Patricia Paay en Adam Curry in haar column in de Hitkrant.

Micky vierde onlangs haar 41e verjaardag in de Verenigde Staten, waar Micky en Adam wonen, en ook Christina was van de partij. “My dad gaf een megaparty voor Micky in zijn mansion in the Hills met al haar friends from around the world die uiteindelijk in L.A. zijn beland, old and new.”

Patricia Paay en Adam Curry waren ruim twintig jaar met elkaar getrouwd, toen in 2009 bekend werd dat ze gingen scheiden. Curry verliet de 62-jarige Paay voor de 22 jaar jongere Hoogendijk.

[Novum]