Frans Bauer achter barbecue trekt miljoen mensen

Ik Kom bij Je Eten heeft maandagavond bijna een miljoen kijkers getrokken. 958 duizend mensen keken naar Frans Bauer aan het werk achter de barbecue.

De eerste aflevering van een nieuw seizoen Ik Kom bij Je Eten heeft maandagavond bijna een miljoen kijkers getrokken. 958 duizend kijkers zagen in het RTL-programma, waarin BN’ers hun kookunsten tonen, Frans Bauer aan het werk achter de barbecue.

“Ik vind barbecueën echt leuk. Het is echt een hobby van mij”, bekende hij eerder in RTL Boulevard. Zodra het mooi weer is haalt de 37-jarige zanger biefstukjes, hamburgers en spareribs tevoorschijn. “Ik kan alles. Ik heb zelfs een professionele barbecue aangeschaft.”

Ik Kom bij Je Eten eindigt met 958 duizend kijkers op de zevende plaats van best bekeken programma’s van de maandag, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Bovenaan de lijst staat het achtuurjournaal met ongeveer 1,8 miljoen kijkers.

[Novum]