Glee-ster vervangt Daniel Radcliffe in musical

Glee-ster Darren Criss gaat Daniel Radcliffe vervangen in de musical How to Succeed in Business Without Really Trying. Criss staat voor het eerst op Broadway.

Glee-ster Darren Criss gaat Daniel Radcliffe vervangen in de musical How to Succeed in Business Without Really Trying. Dat meldt de Amerikaanse filmsite Deadline. Criss zal voor het eerst te bewonderen zijn op Broadway.

Criss zal Radcliffe van 3 tot 22 januari vervangen. Radcliffe staat sinds begin dit jaar in How to Succeed in Business Without Really Trying, maar zal de laatste drie weken niet spelen omdat hij zich weer wil richten op films. Wat hij precies gaat doen is nog niet bekend. Criss kroop net als Radcliffe al eens in de huid van Harry Potter, maar dan in zijn zelfgeschreven musical A Very Potter Musical.

Ryan Murphy kan het Broadway-debuut van Criss nog in de weg staan. De grote man achter Glee moet de acteur nog toestemming geven om tijdens draaidagen vrij te krijgen. Na zijn goedkeuring gaat Criss met de musicalproducers rond de tafel zitten.

[Novum]