Guild of Stags voorprogramma Within Temptation

Guild of Stags staat in het voorprogramma van Within Temptation. De band, waar drie voormalig Krezip-leden in spelen, gaat in zes Nederlandse shows spelen.

Guild of Stags staat in het voorprogramma van Within Temptation. De band, waar drie voormalig Krezip-leden in spelen, gaat in zes Nederlandse shows het publiek opwarmen.

Guild of Stags staat in onder meer Groningen, Tilburg en Amsterdam in het voorprogramma van de Nederlandse metalband Within Temptation. Deze zomer speelt de rockband ook op festivals zoals Huntenpop en Geuzenpop. Guild of Stags werkt momenteel aan zijn debuutalbum, dat in oktober uitkomt.

De band Krezip ging in 2009 uit elkaar. Zangeres Jacqueline Govaert startte een solocarrière en haar zus Anne richtte zich weer op haar studie. Toetsenist Annelies Kuijsters speelt in de band Agua de Annique. Joost van Haaren, Jan Peter Hoekstra en Bram van den Berg richtten Guild of Stags op. De Engelse Michael Devlin is zanger van de band.

[Novum]