Isa Hoes gaat jureren voor SBS 6

Isa Hoes kruipt binnenkort achter de jurydesk van het Het Beste Idee van Nederland. Ze gaat haar oordeel vellen over de uitvindingen van de deelnemers.

Isa Hoes kruipt binnenkort achter de jurydesk van het Het Beste Idee van Nederland. De 44-jarige actrice gaat haar oordeel vellen over de uitvindingen waar de deelnemers mee op de proppen komen. Dat heeft SBS donderdag bekendgemaakt.

Het is voor Hoes een van de eerste publieke optredens sinds haar man Antonie Kamerling in oktober een eind aan zijn leven maakte. Naast Hoes zitten ook poetsvrouw Marja Middeldorp, bekend van het programma Hoe Schoon Is Jouw Huis?, interieurarchitect Bertram Beerbaum en Ed Lodewijks, hoofdredacteur van de ANWB Kampeer- en Caravan Kampioen, in de jury.

De presentatie van het nieuwe seizoen van Het Beste Idee van Nederland is in handen van Beau van Erven Dorens. Eerder mochten Henkjan Smits en Nance de show aan elkaar praten. De eerste aflevering wordt in oktober uitgezonden.

[Novum]