Jennifer Lopez en Marc Anthony uit elkaar

Jennifer Lopez en Marc Anthony zetten na zeven jaar een punt achter hun huwelijk. De twee sterren, die samen twee kinderen hebben, gaan scheiden.

(Novum/AP) – Jennifer Lopez en Marc Anthony zetten na zeven jaar een punt achter hun huwelijk. De twee sterren, die samen twee kinderen hebben, gaan scheiden.

“We hebben besloten een punt achter ons huwelijk te zetten. Het was een erg moeilijke beslissing”, laat het paar in een verklaring weten. “Het is pijnlijk voor alle betrokkenen en we hopen dat iedereen onze privacy respecteert.” De twee laten weten er een zo goed mogelijke verstandhouding op na te houden.

Lopez scheidde in het verleden al twee keer. Ook haar huwelijken met Ojani Noa en Chris Judd hielden niet stand, net als haar romances met P. Diddy en Ben Affleck. Voor Anthony is het zijn tweede scheiding.

Lopez en Anthony trouwden in 2004. De twee leken onafscheidelijk. Zo gingen ze samen op tournee en speelden ze in de film El Cantante in 2006. In 2008 kreeg het koppel een tweeling, genaamd Emme en Max.

[Novum]