Lord of the Ring-ster speelt vader Sneeuwwitje

Sean Bean heeft een rol te pakken in The Brothers Grimm: Snow White van filmstudio Relativity Media. De 52-jarige Brit is gecast als de vader van de prinses.

Sean Bean heeft een rol te pakken in The Brothers Grimm: Snow White van filmstudio Relativity Media. De 52-jarige Brit, vooral bekend als Boromir in de Lord of the Rings-trilogie, is gecast als de vader van de prinses, schrijft The Hollywood Reporter.

Als de film het originele sprookjesverhaal volgt, loopt het niet goed af voor Bean. Hij haalde ook het einde niet in Lord of the Rings en Game of Thrones. Naast Bean zijn er rollen weggelegd voor Lily Collins als Sneeuwwitje, Julia Roberts als de boze stiefmoeder en Armie Hammer als prins.

The Brothers Grimm: Snow White moet een duistere versie van het sprookje worden. Relativity Media is niet de enige studio die bezig is met een verfilming van het beroemde sprookje van de gebroeders Grimm. Ook Universal en Disney werken aan nieuwe versies.

[Novum]