Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nick Lachey en Vanessa Minnillo getrouwd

Nick Lachey en Vanessa Minnillo zijn vrijdag met elkaar in het huwelijk getreden. Het bruidspaar beloofde elkaar eeuwige trouw in het bijzijn van zo’n 35 gasten

Nick Lachey en Vanessa Minnillo zijn vrijdag met elkaar in het huwelijk getreden. Het bruidspaar beloofde elkaar eeuwige trouw in het bijzijn van zo’n 35 vrienden en familieleden, meldt People.

“Voor ons is dit de eerste stap naar wat we uiteindelijk willen: een eigen gezin”, vertelde Minnillo na afloop van de inzegening. Het paar, dat in november hun verloving aankondigde, had de locatie van de bruiloft geheim gehouden.

Zelfs de gasten wisten niet waar ze heen moesten. “Onze trouwkaarten waren eigenlijk vliegtickets. We hebben iedereen verteld dat ze ergens heen gaan en dat ze zich ‘chic’ moesten kleden”, voegt Lachey toe.

Het huwelijk werd gefilmd door de Amerikaanse zender TLC. Lacheys eerdere bruiloft met Jessica Simpson werd ook al voor het oog van de hele wereld vastgelegd. De zanger was van 2002 tot 2005 met de zangeres getrouwd. Wanneer de bruiloft wordt uitgezonden, is nog niet bekend.

[Novum]