Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sarah Bettens van K’s Choice op The Hague Pride

Sarah Bettens is dit jaar de headliner van The Hague Pride. De zangeres van de Belgische band K’s Choice verzorgt tijdens het festival een akoestisch optreden.

Sarah Bettens is dit jaar de headliner van The Hague Pride. De zangeres van de Belgische band K’s Choice brengt tijdens een akoestisch optreden haar mooiste nummers ten gehore. The Hague Pride, het festival met het roze hart, vindt op 3 september plaats op het Lange Voorhout in de hofstad.

Bettens scoorde met K’s Choice internationale hits, waarvan Not an Addict de bekendste is. Het nummer Come over Here gaat over (haar) coming out. Ook Ferry Doedens, bekend van Goede Tijden, Slechte Tijden en nu bezig met een zangcarrière, verzorgt een optreden. Sinds een beruchte kusscène in de soap van zijn personage met een andere jongen is hij uitgegroeid tot een rolmodel voor veel homoseksuele jongeren. Hij valt in het echt ook op jongens.

The Hague Pride is de opvolger van de jaarlijkse Roze Zaterdag. Ook de tweede editie van het festival biedt een brede mix van (inter)nationale artiesten. Wie er verder optreden, wordt binnenkort bekendgemaakt.

[Novum]