Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vrouw Lange Frans van streek door pijntjes

De hoogzwangere vrouw van Lange Frans heeft de schrik van haar leven gehad. Ze vreesde voor haar nog ongeboren dochtertje toen ze opeens ‘helse pijnen’ kreeg.

De hoogzwangere vrouw van Lange Frans heeft de schrik van haar leven gehad. Even vreesde Daniëlle voor het leven van haar nog ongeboren dochtertje toen ze opeens ‘helse pijnen’ kreeg.

“Doordat ik tijdens de zwangerschap van mijn eerste kindje Willem met dertig weken allerlei complicaties kreeg, vreesde ik meteen het ergste”, vertelt Daniëlle vrijdag in De Telegraaf. De echtgenote van Lange Frans had destijds veel te vroeg weeën en een aantal bloedingen en moest meermalen met spoed naar een ziekenhuis.

Toen ze midden in de nacht wakker werd met pijn in haar buik en benen, voelde Daniëlle meteen dat het mis was. Gelukkig bleek na medisch onderzoek dat het om loos alarm ging. “Natuurlijk ben je dan bang dat het weer zo zal gaan. Ons dochtertje maakt het gelukkig helemaal goed”, meldt ze opgelucht. Volgens de artsen werd de pijn veroorzaakt door bekkeninstabiliteit.

Daniëlle is zeven maanden zwanger. Eind september wordt het tweede kind van Lange Frans verwacht.

[Novum]