Search
Close this search box.

Zangeres en orkestleider Guido’s Orchestra zwanger

Zangeres Wendy Kokkelkoren en orkestleider Guido Dieteren verwachten een kind. De muzikanten, die deel uitmaken van Guido’s Orchestra, worden in januari ouders.

Zangeres Wendy Kokkelkoren en orkestleider Guido Dieteren verwachten hun eerste kindje. De eerste spruit van de muzikanten, die deel uitmaken van Guido’s Orchestra, wordt in januari verwacht. Dat maken de aanstaande ouders dinsdag bekend.

Kokkelkorens zwangerschap heeft vooralsnog geen gevolgen voor de geplande concerten van Guido’s Orchestra. Het orkest is gewoon van de partij tijdens Symphonica in Rosso en ook de geplande theatertournee gaat vooralsnog door. Wel wordt Kokkelkoren half december vervangen.

“Eindelijk is het moment aangebroken dat ik het van de daken mag schreeuwen. Ik ben in blijde verwachting van ons eerste kindje”, jubelt Kokkelkoren. “Guido en ik zijn heel gelukkig en blij dat de eerste echo’s er zo mooi en goed uitzien. Ik heb de intentie, wanneer mijn buik en de baby het toelaten, om alle concerten tot aan de kerst gewoon te zingen.”

Ook de aanstaande vader is dolgelukkig. “Wij zijn al jaren gelukkig samen, zowel privé als op het podium, en ik hoop dat ons eerste kindje weer een extra gevoelsdimensie aan ons leven zal toevoegen. Het zal me zeker gaan inspireren voor veel nieuwe muziek.”

Dieteren stond aan de wieg van poporkest Guido’s Orchestra, dat elk jaar van de partij is tijdens Symphonica in Rosso. Dit najaar staat het orkest op de planken met Nick & Simon. Kokkelkorens is solozangeres van het orkest, zij ging in duet met onder meer Paul de Leeuw en Marco Borsato.

[Novum]