Search
Close this search box.

Foto’s feestende Liam Gallagher opgedoken

Foto’s waarop een beschonken Liam Gallagher te zien is, brengen hem mogelijk in problemen. Liam klaagt zijn broer aan, omdat Noel zou liegen over een kater.

Liam Gallagher heeft heel wat uit te leggen. De zanger klaagde eerder deze week zijn broer Noel aan omdat hij leugens zou verspreiden over de breuk van Oasis. Verhalen dat Liam een kater had en daarom in 2009 een concert afzegde, spreekt de zanger tegen. Toch zijn nu foto’s opgedoken waarop hij op die bewuste avond feestend te zien is.

Op de kiekjes, die in handen zijn van de Britse boulevardkrant The Sun, staat Liam met een groot blik bier in zijn handen. Na een concert in Staffordshire besloot Noel zijn bed op te zoeken, maar Liam ging stappen met de band, vrienden en fans. “Liam heeft die avond aardig wat gedronken”, kan een van de fans zich nog herinneren. “Rond een uur of drie ’s nachts ging hij nog ergens anders feesten.”

Een paar uur later zegde Liam een optreden tijdens het V Festival af, omdat hij last van zijn stem had. De afgelasting leverde de zoveelste ruzie op tussen de broertjes Gallagher, die in 2009 abrupt een einde maakten aan Oasis. Noel liet destijds in een verklaring weten ‘geen dag langer’ met zijn broer te kunnen werken.

Liam Gallagher zegt dat zijn broer Noel liegt over het einde van Oasis. Bij de release van zijn soloalbum deed Noel vorige week voor de eerste keer een boekje open over de breuk in 2009. Liam stelt nu dat er niks klopt van de verhalen van zijn oudere broer.

Noel zei dat hij genoeg had van de fratsen van zijn broer, die het V Festival enkel afzegde omdat hij een kater had. Liam reageerde woest. “Ik treed gewoon op als ik een kater heb. Ik ben een grote jongen.” Noel veranderde zijn verhaal niet, waarna Liam eerder deze week naar de rechter stapte.

[Novum]