Search
Close this search box.

Jessica Alba: ik ben geen helikoptermoeder

Jessica Alba vertelt dat ze geen ‘helikoptermoeder’ is. “Ik ben niet constant aan het stofzuigen en mijn kind aan het corrigeren. Een beetje vuil is goed.”

Jessica Alba is geen drukke moeder die zich de hele dag met haar kind bemoeit. “Ik ben geen helikoptermoeder. Ik ben niet constant aan het stofzuigen en mijn kind aan het corrigeren”, vertelt de 30-jarige actrice aan het Amerikaanse entertainmentprogramma Access Hollywood. “Een beetje vuil is goed. Ik denk dat ze zelf moeten leren hoe ze met hun vriendjes moeten spelen en zelfstandig dingen moeten doen.” Ook vertelt de actrice dat de tijd vliegt sinds ze moeder is. “Een paar seconden na de geboorte geven ze je al hun mening. Ik denk dan: gisteren had je nog een luier om, wat is er gebeurd?”, lacht ze.

Alba is getrouwd met Cash Warren en in 2008 beviel zij van haar eerste dochter Honor. De actrice is momenteel in verwachting van haar tweede kindje. Wanneer Alba is uitgerekend wil ze niet bekend maken. Wel vertelt ze dat ze ‘binnenkort’ zal bevallen.

[Novum]