Zoek
Sluit dit zoekvak.

Marco Borsato maakt zich druk over eerste woordjes

Marco Borsato mag zaterdag voor het eerst in dagen weer praten. De zanger maakt zich nu al druk over zijn eerste mededeling. “Wat zijn mijn eerste woordjes?”

Marco Borsato mag zaterdag voor het eerst in dagen weer praten. De zanger ging dinsdag onder het mes vanwege een poliep en moest de afgelopen dagen stemrust houden. Borsato is nu al bezig met zijn eerste mededeling. “Wat zijn mijn eerste woordjes?”

“Maak ik me nu al druk over”, twittert Borsato vrijdagmiddag. De zanger communiceert de laatste dagen veel via het microblog. Hij maakt vooral veel grapjes over de aandoening op zijn stembanden en de daarmee gepaarde stemrust. “Men hoeft niet bang te zijn dat ik geheimen verraad… Ik zwijg als het graf”, grapte de zanger donderdag.

Borsato verzorgde in mei een reeks stadionconcerten in het Antwerpse Sportpaleis en het Gelredome en kreeg daarna last van zijn stem. Artsen ontdekten vorige maand een poliep die operatief verwijderd moest worden.

De operatie van dinsdag is goed verlopen, tot grote opluchting van Borsato. “Het voelt toch alsof er wordt gesneden in mijn ziel”, zei de zanger, die de operatie ‘doodeng’ vond, vooraf. Artsen verwachten dat Borsato op tijd hersteld is voor zijn najaarstournee, die op 28 oktober begint.

[Novum]